VinCE Magazin

Ingyenes kiállítói lehetőség a VinCE Budapest Wine Show-nA Magyar Turizmus Zrt.  Agrármarketing Vezérigazgatóság közösségi standja

A VinCE Budapest kiállítói asztalai hamarosan elkelnek, a magasabb árú, kiemelt asztalok pedig már el is fogytak. Számos kis pincészet számára a VinCE Budapest éppen a költséges helyszín miatt nem elérhető, most azonban nekik szeretne segítséget nyújtani a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság. A VinCE fenntart egy 40 nm2-nyi kiállítói területet, amelyre a viszonylag kis pincészetek és ilyen pincészeteket tömörítő társulások jelentkezését várjuk. A pozitív elbírálásban részesülő pincészeteknek nem kell kiállítói díjat fizetni.

MGB_8329

A jelentkezéshez küldjön egy rövid, egyoldalas bemutatkozó anyagot az info@vincemagazin.hu címre legkésőbb február 9-én éjfélig.  Kérjük, tüntesse fel a pincészet nevét, adatait, mutassa be elért sikereit, céljait, és jelölje meg az éves palackszámot.

  • Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pincészet már szerzett 4 vagy 5 csillagos eredményt a VinCE Magazin valamely korábbi vaktesztjén.
  • Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pincészet egy „kevésbé ismert” borvidéken tevékenykedik (például Bükk, Kunság stb.)
  • Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pincészet rendelkezik weboldallal.
  • Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pincészet éves palackszáma nem haladja meg a 30 000 palackot.
  • Társulások esetén előnyt jelent a társulás aktív fellépése, a tagpincészetek hatékony képviselete.
  • Társulások esetén ugyanúgy előny, ha a tagok egyikének sem haladja meg éves palackszáma a 30 000 palackot.

A jelentkezések elbírálása február 10-én történik, a nyerteseket február 11-én közzétesszük a www.vincemagazin.hu oldalon. A határidő lejárta után beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

amc_logo_final_termek-01-01

Tags: , , ,

Comments are closed.