Örömteli érzés, ha olyan bor van a poharunkban, amelynek készítésekor nem került vegyszer a földbe, nem irtották a gyomokat (maximum kapával), és a teljes borkészítési folyamat során figyeltek a környezeti ártalmak minimalizálására. Mindezek miatt a 2016-os VinCE Budapest Wine Show-n – a Toyota támogatásával – kiemelt figyelmet fordítunk a bioborászatokra.

A 2016-os VinCE Budapest Wine Show programjai >>

Weingut Wassmann

A tavalyi VinCE Budapesten többek között a Villányban biodinamikus bort készítő Weingut Wassmann tevékenységét ismerhettük meg.

A Toyota autógyár környezetkímélő hibrid autóival már bizonyította elkötelezettségét a környezetvédelem mellett, és ezt rendezvényünkön is demonstrálja. A Toyota támogatásával egy bioborászat ingyenesen vehet részt a VinCE Budapest Wine Show-n, sőt egyik idei újdonságunk, a Zöld borút kiindulópontja is ez a birtok lesz.

A bioborászatok standjait jelölő Zöld borút térképpel a kezünkben végiglátogathatjuk a VinCE Budapesten kiállító bioborászokat, az egyes állomásokon pecsétet szerezhetünk, a teljes borút végeztével pedig egy VinCE-ajándékcsomag lesz a jutalmunk! Ráadásképpen három szerencsés „túrázó” egy Toyota tesztvezetést is nyer az ajándékcsomag mellé!

Toyota tesztvezetés