VinCE Magazin

Wine Star – keressük az első borász-tehetségkutató versenyzőit!Zseniális bort készít, csak még senki nem ismeri? Nagy gonddal kialakította borászata arculatát, de nincs anyagi forrása marketingre? A legjobb borbárok borlapjáról álmodozik, de nem tudja, hol kezdje? Nálunk! A VinCE Budapest szakmai napján, március 3-án lesz a zenei tehetségkutatók show-elemeit használó Wine Star tehetségkutató, ahol a zsűriben olyan személyiségek ülnek, mint Caroline Gilby Master of Wine, a jancisrobinson.com-nak is publikáló Chris Boiling vagy Gianni Annoni, a népszerű – és remek borlapjáról is híres – Pomo D’oro étterem tulajdonosa. A műsorvezető Rákóczi Ferenc lesz. Jelentkezni péntek (február 26.) 18 óráig lehet rövid, szöveges bemutatkozással.
TGZ82101-700x466

A tehetségkutató menete

A megmérettetésen fellépő borászoknak 8 percük lesz arra, hogy a versenyre hozott, szívükhöz közel álló egy-egy tételt bemutassák a zsűrinek és a közönségnek (ehhez 10-12 palack bor szükséges). A bemutatkozás során nem csak a bor versenyez! A szakértőkből álló zsűri a kiválasztott bor kiválóságán kívül a marketingre, azaz a borász kiállására és a bor mögötti sztorira ugyanannyira figyel.

A győztes borász egy VinCE Megjelenés-csomag és egy különleges, nemzetközi tételekből álló borcsomag boldog tulajdonosa lesz.
Időpont: 15.30-17 óra
Helyszín: Mesterkurzus terem

Tags: , , ,

Comments are closed.