A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) jóvoltából idén két hétig is eltart a húsvét – s mi ez ahhoz képest, hogy a böjt 40 napos volt! Az ünnepet követő hétvégén, április 2–3-án megrendezendő HÚ!SVÉT+7 hívószavai idén a sonka, a bárány, a tojás és a szóda lesznek. Az esemény házigazdája, a Villányi borvidék új gasztronómiai színfoltja, a lakásétteremként, illetve gasztroműhelyként prosperáló Palkonyha. Az eszem-iszom mellett zenei- és kultúrszínpaddal, sonka-workshoppal, falusi mozival, chill terasszal várják a vendégeket.

husvet_FACE-3

A rendezvényen résztvevő SVÉT-tagok, melyek egy-egy helyi portán ütnek tanyát:

  • Erhardt Étterem, Sopron – a Haraszti Pincében
  • Mandula Étterem és Borbár, Villány – a Parázs Vendégházban
  • Baricska Csárda, Balatonfüred – a Faluházban
  • Chianti Étterem, Veszprém – a Faluházban
  • Kistücsök Étterem, Balatonszemes – a Nóra Portán
  • VIATOR Étterem és Borbár, Pannonhalma – a Pertu Portán

Meghívott vendégek:

  • Zsolnay Étterem, Pécs – Mokos Pincészet
  • Kővirág Étterem, Köveskál – Borostyán Vendégház
  • Kredenc Borbrisztró, Balatonfüred – Palkonyha
  • Pesti Burger & Bár, Budapest – Palkonyha
  • Almalomb, Hosszúhetény – Palkonyha

Palkonyha_16_3

Az eseményen kuponnal lehet fizetni, mely online vásárolható meg elővételben itt.

A SVÉT ezúttal játékot is hirdet, a főnyeremény pedig mi más is lehetne, mint egy stílusos vidéki étteremlátogatás. Bővebb információ: www.svet.hu, www.facebook.com/stilusos