VinCE Magazin

Nemzetközi viszonylatban is megállják a helyüket!A nagy sikerű VinCE Budapest Wine Show szombati mesterkurzusainak egyik főszereplője a „Nemzet Borászataként” is emlegetett Tokaj Kereskedőház, illetve annak legújabb borai voltak. A nagy érdeklődésre számot tartó, három brit Master of Wine részvételével zajló ültetett kóstolón, a jelenlévők a megújuló Tokaj Kereskedőház borait kóstolhatták össze külföldi sikeres borászatok tételeivel.

_ZMP6278

A társaság új szellemiséget képviselő borai, a 2012-ben az „Év bortermelője” címet elnyert Áts Károly felügyelete alatt készültek, aki 2013 óta a Tokaj Kereskedőház főborásza. Az elismert szakember keze alól kikerült borokról elmondható, hogy nemcsak a mesterkurzuson résztvevők nyilatkoztak róluk pozitívan, hanem a fogyasztók körében is nagy sikert arattak.

_ZMP6263

A Tokaji borvidék legnagyobb pincészete 2013-ban döntött a teljes megújulás mellett, amely a cég borainak minőségi javítását tűzte ki célul. Ennek a programnak a része egy technológiai reform is, amelynek keretében egy modern borászati komplexum felépítése zajlik a vállalat tolcsvai telephelyén.

_ZMP6190

Tags: , , ,

Comments are closed.