VinCE Magazin

Organikus bormustra a DiVino Gozsduban



Március 30-án első alkalommal rendez a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete organikus termelői találkozót. Mi a különbség az organikus, a biodinamikus és a konvencionális termelés között? Milyen nehézségekkel szembesülnek a borászok? Ki hogy értelmezi a Juniboron belül a bio és organikus szőlőtermesztést, ki milyen fázisáig jutott el eddig, és mi a célkitűzése ebben a kérdésben? A DiVino Gozsduban 8 “átállt” Juniborász 2-2 tételének kóstolgatása közben merülhetünk el a témában. Az organikus bormustrán termelői sajtokkal és sonkákkal kísérhetjük a 16 bort.

Akinek 2-2 borát kóstolhatjuk: Hernyák Tomi, Kis Tamás, Pfneiszl Katrin, Demeter Endre, Wille Baumkauff Stefán, Franz Weninger, Gere Andrea és Árvay Szabolcs

DiVino Organic Special

 DiVino&Junibor Organic Special

Hely: DiVino Gozsdu

Időpont: március 30., 18–20h

Belépő: 2000 Ft, mely tartalmazza az összes tétel kóstolását. A belépőből a Junibor Egyesületet támogatják, 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható.

Bővebb információ >>

Tags: , , , ,

Comments are closed.