Az előző évek sikereire való tekintettel idén is megrendezésre kerül a Bock & Roll Party, ráadásul összekötve a Villányi borvidék első tavaszi programjával, a Borzsongással. Ismét kinyílnak a pincék és szabadtéri programok, borkóstolás és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat lépten-nyomon. A Bock Pince is hozzáteszi a magáét a programkínálathoz!

brparty (1)

Aki ivott már a pince vagány cuvée-jéből, tudja, hogy ehhez a borhoz zene kell, és nem is akármilyen. Ennek okán harmadik éve szervezi a neves villányi pince a zenéhez és borkóstoláshoz kapcsolt tavaszi Bock&Roll Partyját udvarán. Idén április 30-án Deák Bill Gyula és zenekara biztosítja a hangulatot, a koncert előtt és után pedig az EXIT zenekar zenél majd. Az este során a Whirpool csokoládés különlegességeket kínál.

Cover250x250Kapunyitás: 18:00

Az esemény jegyára 2 800 Ft/fő elővételben, 3 500 Ft/fő a helyszínen. A részvételi díj a koncerten kívül magában foglal egy pohár (1 dl) Bock&Roll kóstolót, valamint a kóstolópoharat nyakba akasztóval.

Akinek a Party napján kedve szottyan hagyományt csinálni a Bock&Roll fogyasztásból, a rendezvény ideje alatt kedvezményes 2300 Ft/palack áron vásárolhat belőle!

Információ, jegyvásárlás >>