A budapesti street food mozgalom kellős közepén indult egyetlen foodtruckkal, mára azonban három állandó helyszínen üzemel és a legnagyobb fesztiválok rendszeres résztvevője.

A Zing filozófiájában a HÚS nem egyszerűen a buci között megbúvó kétcentis pogácsát jelenti, hanem a hamburger lelkét is. Három év alatt a Zingből jelenség lett, köszönhetően a gourmet chefeket megszégyenítő kombinációknak és a hihetetlen aprólékosságnak, ami a krumplitól a házi szószokig jellemzi őket.

IMG_3218

2016-ban a Zing továbblép: már nemcsak egy gyors ebédre, vagy szombat éjjeli burgerre ugorhatunk be hozzájuk, de egy hangulatos vacsorára és egész napos brunchra is. Az új koncepció egy új étteremmel indul a Nádor utcában, és végre nyílik egy Zing budán is, a Széll Kálmán téren. Az egészséges vonal mellett a főszerep még mindig a húsé, a hamburgerek mellett jobbnáljobb, angus marhából készült steakekre számíthatunk. Mint tudjuk, egy jó brunch mit sem ér finom kávé nélkül, az új Zingben erre is találunk megoldást akár egy mennyei cortado, akár egy jeges cold brew szerepében.

Bővebb információ >>

IMG_9151IMG_5991IMG_9419