A legfinomabb borok hozzáértéssel és határtalan szenvedéllyel készülnek. A Tesco borszakértői, élükön James Davis Master of Wine-nal ennek tudatában válogatják össze a Tesco Finest egyedi borokat felsorakoztató kínálatát a világ minden tájáról.

003_16-Tesco_Newsletter_500x300

A Tesco Finest borok sokszor évtizedes, sőt évszázados múltra visszatekintő pincészetekből kerülnek a polcokra. Magukban hordozzák a termelőhelyek és a szőlőfajták jellegzetességeit, így egy-egy korttyal mesés borkultúrákból kaphatunk ízelítőt. Induljunk világkörüli borútra: utazzunk el a csodaszép Szicíliára a Tesco Finest Nero d’Avola Sicilia vörösbor kóstolgatásával, repüljünk el Új-Zélandra egy Tesco Finest Marlborough Sauvignon-t iszogatva, vagy élvezzük hazánk csodálatosan édes Tesco Finest Tokaji Szamorodniját. Ha pedig megéhezünk a nagy utazásban, válasszunk újra a Tesco Finest családból, hiszen a borok mellett számtalan tradicionális recept alapján elkészített ételkülönlegességet találunk a kínálatban.

A Tesco Finest egyedi válogatását megkóstolhatjuk július 14. és 17. között a VinCE Balaton borfesztiválon, a yacht élménykurzusokon és a VinCE Bárban!