Van egy jó hírünk azoknak, akik igazi nyári hangulatra vágynak! Magyarország első számú* cidermárkája már ötféle ízben, a jól ismert alma, körte, fekete szeder és vörös áfonya ízvariánsok mellett kékáfonya-ízesítéssel is megtalálható országszerte a boltok polcain. Sőt július 14. és 17. között a VinCE Balatonon is!

13325547_1027986113975020_291620674062762192_n

Tovább színesedik a Somersby kínálata

A Somersby Blueberryt néhány hónapja vezették be világszerte, ennek keretében természetesen Magyarországon is. A legkedveltebb ízek, az alma és a körte mellé az utóbbi időben felzárkóztak a piros gyümölcsös ízek is, amelyeket egyre több helyen elérhetőek, és izgalmas ízviláguknak köszönhetően egyre népszerűbbek.

A Somersby Blueberry a termékcsalád ötödik tagjaként a kék áfonya különleges ízével hódítja meg a ciderkedvelőket, és ezzel a gyümölcsös frissességével tökéletesen beleillik a Somersby ciderek egyre szélesebb választékába. A kék áfonyás Somersby bevezetése jó döntésnek bizonyult, ezt a két hónap alatt elért piaci sikerei bizonyították.

Somersby_PR_Products OD_4

Ha cider, akkor Somersby!

A világ negyedik legnagyobb sörgyártójához, a Carlsberghez tartozó Somersby kategóriateremtőként 2008 óta van jelen a hazai piacon, és jelenleg is Magyarország No.1 cidere.* A siker egyik titka, hogy folyamatosan figyeli a fogyasztók igényeit, követi a trendeket, és a piaci igényeknek megfelelőn bővíti a portfólióját.

Világszerte megfigyelhető a ciderfogyasztás kultúrájának terjedése, leginkább a fiatal felnőttek körében közkedvelt ez a fiatalos, frissítő, könnyed alkoholos ital. Szinte minden társasági szituációhoz illik, fogyasztható magában jégre töltve frissítőként vagy akár könnyű nyári koktélként is a meleg éjszakákon.

Ez a sokszínűség is indokolja, hogy a Somersby, mint vezető cidermárka megjelenjen a VinCE Balaton borfesztiválon, ahol a Somersby hostessei várják ciderkóstolóval a látogatókat Balatonfüreden a Tagore sétányon július 14. és július 17. között.

somersby_kv

*Az AC Nielsen Piackutató Kft. által 2015. október-december során a teljes magyarországi kiskereskedelmi piacon mért értékbeli eladások alapján.