Egy hotel számára a legrangosabb visszajelzés az, ha a vendégek jól érzik magukat, és szívesen visszatérnek. A ReviewPro, az utazási szektor egyik világvezető elemzője, Top Luxus Hotel és Márka Riportjában évről évre megvizsgál több millió online értékelést, amit az egyes szállodák kapnak. 2,7 millió vendégértékelés alapján az Aria Hotel a világ hatodik legjobb luxusszállodájának, az Ariat üzemeltető hotelcsoport a Library Hotel Collection pedig a világ elsőszámú kis luxusmárkájának bizonyult.

884651

Fontos az egyediség

A ReviewPro 2,7 millió online vendégértékelést gyűjtött össze a 2015-ös évből. 175 utazási iroda és utazásértékelő oldal 159 luxusmárkára vonatkozó adatait kiértékelve született meg a Global Review Index (globális vélemény index, GRI). A vendégértékelések több mint felét a TripAdvisor (26 százalék) és a booking.com (25 százalék) adja, míg a harmadik helyen már nem a Facebook, hanem a Ctrip áll. A felmérésből kiderült, hogy világszerte egyre népszerűbbek az egyedi hangulatú és tervezésű luxusszállodák: a top 25 kis luxushotel márka esetében az átlagos vendégelégedettség jelentős mértékben, több mint egy százalékkal nőtt az előző évihez képest, így már megközelíti a 94 százalékot.

907111

Sűrű az élmezőny

Egyéni luxushotel kategóriában ért el hatodik helyezést az Aria Hotel Budapest, amelynek GRI száma egészen magas: 97,5 százalék. A lista eleje rendkívül sűrű, hiszen az élen végző Belmond Palacio Nazarenas (Cuzco, Peru) és a Spicers Peak Lodge (Maryvale, Egyesült Államok) mindössze 0,6 százalékkal előzte meg Magyarország első zenei tematikájú luxus boutique hoteljét.

Az Aria Hotel az egyéni stílusú luxushoteleket tömörítő Library Hotel Collection tagja, amely 2015-ben a világ legnépszerűbb kis luxusbrandje lett a 96,1 százalékos összesített értékelésnek köszönhetően.

738901 (1)Visszaigazolást jelent a márkánk, a működésünk és a vendégekről való gondoskodás iránti elkötelezettségünk felé, hogy egymás utáni két évben is magasabb helyen végeztünk, mint más népszerű nemzetközi hotelmárkák” – mondta Henry Kallan, a Library Hotel Collection elnöke, az Aria Hotel Budapest alapítója. A magyar származású, New York-i hotelguru hitvallása, hogy a siker titka a kemény munka, szeretet és az az alapelv, hogy „többet adj, mint amennyit kapsz”.

Bővebb információ a hotelről >>