Üzleti konferencia, ügyfél- és partnertalálkozó, vitorlás verseny, valamit gasztronómiai túra is egyben a szeptember 9-10. között zajló II. Gastro Business Regatta, melynek Balatonfüred ad otthont. A kétnapos rendezvényt az SBE Gastro Business Club, azaz a bor- és gasztronómiakedvelő üzletemberek kapcsolati műhelye szervezi a 2014-es nagysikerű programsorozat folytatásaként, immár üzleti konferenciával is bővítve a palettát.

 

Regatta01

Az első napon, szeptember 9-én kerül sor a konferencia megrendezésére, melynek házigazdája és moderátora Asztalos Róbert, a Boscolo Budapest Hotel & New York Kávéház ügyfélkapcsolati igazgatója lesz.  Az előadók olyan kérdésekre adnak válaszokat, mint például:

  • Miben és hogyan támogathatja a szakmai szervezet az egyes vállalatok üzleti elképzeléseit?
  • Kinek, milyen szervezetekben és miért érdemes tagságot vállalni?
  • Múlt, jelen, jövő: mit ad egy sikeres vezetőnek egy szakmai rendezvény?
  • Melyek a cégvezetők legnagyobb kihívásai 2016-ban?
  • Hogyan változott a cégvezetők helyzete?
  • Time management, generációs szakadékok, vezetői szerepvállalás, vezetői karrier tervezés, personal branding.

Regatta02

A rendezvény második napján 15-20 hajóval startol a résztvevő üzletemberek vitorlás versenye, majd annak végeztével kezdetét veszi az úgynevezett gasztrodélután, borok és ételkülönlegességek kóstolójával, a Regatta végül pedig ünnepélyes esttel, díjkiosztóval, jótékonysági bor-, illetve szarvasgomba-árveréssel zárul.

További információ és jelentkezés: www.gastrobusinessclub.hu/regatta