A hazai whiskyrajongók nagy örömére idén is megrendezik a Whisky Show-t: október 28-29-e között az exkluzív párlatoké lesz a főszerep, több száz whiskyvel és prémium termékkel ismerkedhetünk meg. Mutatunk 5 okot, miért is érdemes ellátogatni a rendezvényre.

whiskyglass

1. Csillapíthatjuk a szomjunkat.

A hazai whiskykultúra elmélyítését célzó rendezvényen a gyártók, illetve a hazai forgalmazók a legkiválóbb skót blended és single malt whiskykkel, ír és amerikai whiskeykkel, továbbá kanadai, japán és egyéb „egzotikus” whiskykülönlegességekkel várják az érdeklődőket.

2. Csillapíthatjuk tudásszomjunkat.

Aki szeretne többet megtudni az „élet vizéről”, speciális szemináriumokon vehet részt, melyeken a szakértő előadók informatív előadás keretében mesélnek a whiskykészítés rejtelmeiről, s közben 4-5 termék megkóstolására is lehetőség nyílik. A szemináriumok listája ide kattintva érhető el.

3. Zöld utat kapnak az akciók.

Aki a Párlat Útlevelébe szorgalmasan gyűjtögeti a Whisky Show „állomásain” a pecséteket, a megfelelő mennyiség elérése után kedvezményt kap a Whisky Shopban.

4. Kiengedhetjük a gint a palackból.

Az idei Whisky Show kissé formabontó lesz, mivel első alkalommal ginek is debütálnak a színpadon, vagyis a Gin-teraszon. A kellemesen illatozó prémium gineket megkóstolhatjuk önmagában, vagy ínycsiklandozó koktélok formájában is.

5. Megduplázták az élvezeteket.

A Whisky Show idén kétnaposra bővült, ráadásul egy új, nagyobb befogadóképességgel bíró helyszínen, a Corinthia Hotelben kerül megrendezésre.

kiskep3 (1)

További információ: www.whisky-show.hu