A világ vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler minden évben elkészíti a legjobb szállodák toplistáját, és az idei összeállítás alapján az Aria Hotel Budapest hivatalosan is a régió legjobbja lett. Ez az eredmény azért is hatalmas elismerés, mert a döntést maguk az utazók hozták meg saját élményeik és tapasztalataik alapján.

841311

Az Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection-csoport legfiatalabb tagja. Az egyedi karakterű épületeiről ismert szállodalánc a hangsúlyos New York-i jelenlét mellett elsősorban a közép-európai régióra fókuszál. Henry Kallan tulajdonos a díj kapcsán hangsúlyozta „hatalmas megtiszteltetés, hogy a vendégekkel kapcsolatos egyedi bánásmódot és a hangulatos légkört a világ utazói inspirálónak tartják, és ilyen elismerő módon díjazzák”.

Az Aria Hotel Budapest különlegessége, hogy a belépő vendéget a kiemelkedő színvonalú dizájn és a Budapestre jellemző karakter mellett zenei inspiráció is fogadja: az első pillanattól kezdve csodálatos dallamok veszik körül, a szálloda szobái pedig egy-egy zenei legenda köré épülnek. A budapesti szálloda egyedülálló panorámával és egyedi adottságú tetőterasszal rendelkezik. Az egész fővárosra valamint a Bazilika kupolájára kilátást nyújtó High Note SkyBar az elmúlt évben igazi közönség kedvenccé vált.

799791

A Readers’ Choice Awards különlegessége, hogy nem szakmai zsűri, hanem maguk az olvasók választanak és pontoznak – valódi utazási élményeik alapján. Ebben az évben minden eddiginél több, mintegy 300 ezer olvasó töltötte ki a közel 7400 szállodára és 606 városra vonatkozó értékelést, ennek összesített eredménye a világ 1402 legjobb utazási élménye – egy listán.

További információ: www.ariahotelbudapest.com