VinCE Magazin

Magyarok reménysége: a furmint – ízelítő a VinCE októberi számából



Hungarikum, olyan szőlőfajta, ami szinte csak a miénk – másutt csak elenyésző mennyiségben van –, ráadásul a tokaji aszún keresztül ízelítőt kapott belőle a világ. De mit tud a furmint, ha száraz, beváltja-e a hozzá fűzött reményeket? Felemás teszt, duplacsavarral a VinCE Magazin októberi számában.

Címlap

További részletek a tartalomból

Hegyek formálta stílus – az északolasz Trento sorra szerzi az elismeréseket elegáns pezsgőivel. Megnéztük, hol születnek e mesés pezsgők, és ajánljuk mindenkinek, hogy tegye meg a kevesebb mint 1000 km-es utat!

Újdonságok – A hónap bora egy ismeretlen gyöngyszem a Somlóról

Duchemin étterembe megy – Inkognitós tesztelőink a Bazilika melletti Bestiában jártak

Földhöz ragadt történet – Grecsó Krisztián íróval Légli Géza dél-balatoni pincészetében jártunk a szüret kellős közepén

_BRL8943

Borkurzus: 5 ok a jó ár mögött  Az alacsonyabb ár nem egyenlő az alacsonyabb minőséggel. Elmondjuk, hogy miért.

Sörre bor: aranykor! – A Temesvár melletti Recaş Pincészet története

Borszerelem: „Ütős” értékek – Kovács Kokó István, aki az ökölvívás után a gasztronómia és a borászat színterén is megmérkőzik

Chris Boiling bornaplója – a vámpírok földjéről, azaz a szlovéniai horrorfilm- és borfesztiválról

Komlószüret – Kirándulás a MONYO és az Uradalmi Sörfőzdével

Amiért élek: Homola Szabolcs – Borászportré a paloznaki Homola Pincészet tulajdonosáról

 

A VinCE Magazin legújabb száma október 11-étől megtalálható a nagyobb újságosstandokon, számos üzemanyagtöltő állomáson és szupermarketben.

Tags: , , , ,

Comments are closed.