Idén első alkalommal hirdették meg az Ország Söre programot, melynek keretében Magyarország legkedveltebb kisüzemi sörére szavazhatnak a fogyasztók, valamint november folyamán izgalmas sörkóstoló kurzusokon vehetnek részt.

Sör

A szervezők felkérését 20 hazai kisüzemi sörfőzde fogadta el, és jelölt a saját szortimentjéből egy-egy sört a versenybe. A sörökre a Beerselection Facebook-oldalán lehet szavazni, részletesebb leírást pedig a kampány médiapartnere, a Beerporn.hu közöl a versenyzőkről.

Sör2

A szavazók november 10-én, 17-én és 21-én szakember által vezetett, előadással egybekötött sörkóstolásokon vehetnek részt, ahol többet is megtudhatnak a versenyben induló sörökről, és megismerhetik a készítő sörfőzdéket, valamint értékes sörcsomagokat, ajándékokat nyerhetnek. A szavazás november 30-án zárul, a legnépszerűbb kisüzemi sört készítő sörfőzde terméke plakettet kap, valamint 200.000 Ft értékű hirdetési csomagot a Beerporn.huoldalon. Az Ország Söre díjátadó ünnepségére december 3-án kerül sor az Élesztőben.

További információ: Beerselection