A VinCE Budapest kiállítói asztalai már majdnem mind elkeltek. Számos kis pincészet számára a VinCE Budapest éppen a költséges helyszín miatt nem elérhető, most azonban nekik szeretne segítséget nyújtani a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A VinCE fenntart 10 asztalnyi helyet, 20 kiállító borász részére, amelyre a kis pincészetek és az ilyen pincészeteket tömörítő társulások jelentkezését várjuk. A pozitív elbírálásban részesülő pincészeteknek kedvezményes kiállítói díjat kell fizetnie: 50 000 Ft+Áfát.

Így jelentkezhet

A jelentkezéshez küldjön egy rövid, egyoldalas bemutatkozó anyagot az info@vincemagazin.hu címre legkésőbb március 6-án éjfélig.  Kérjük, tüntesse fel a pincészet nevét, adatait, mutassa be eddig elért sikereit, céljait, és jelölje meg az éves palackszámot.

  • Az elbírálásnál fontos szempont, hogy a pincészet már rendelkezzen 4 vagy 5 csillagos eredménnyel a VinCE Magazin valamely korábbi vaktesztjéről.  Amennyiben ezzel nem rendelkezik, úgy kérjük  küldjön nekünk palackokat bírálatra.
  • Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pincészet egy „kevésbé ismert” borvidéken tevékenykedik (például Bükk, Kunság stb.).
  • Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pincészet rendelkezik weboldallal.
  • Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pincészet éves palackszáma nem haladja meg a 15 000 palackot.
  • Társulások esetén előnyt jelent a társulás aktív fellépése,a tagpincészetek hatékony képviselete.
  • Társulások esetén ugyanúgy előny, ha a tagok egyikének sem haladja meg éves palackszáma a 15 000 palackot.

A pályázati anyagok az alábbiak szerint várjuk

— 5 mondatos bemutatkozó anyagot kérünk;

— logot és fotókat is mellékeljenek;

— jelöljék meg, hogy mely borokkal kívánnak részt venni a VinCE Budapesten;

— a borászatuk elérhetőségeit mellékeljék (cím, telefonszám, e-mail cím).

Jelentkezési határidő: március 6.

A jelentkezések elbírálása március 7-én történik, a nyertesek nevét március 8-án közzétesszük a www.vincemagazin.hu oldalon. A határidő lejárta után beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.