A háromnapos VinCE Budapest Wine Show-n rekordszámú hazai és külföldi szakember kóstolta a kiállítók borait, és közben a mesterkurzusok is nagy népszerűséggel futottak: hat mesterkurzus teltházas volt! A vendégek olyan páratlan élményekben részesültek, mint a kristálytiszta, mesésen elegáns Cristalt is bemutató Champagne Roederer kóstoló szombat reggel, Miguel A. Torres fergeteges előadása szombat este, vagy David Zilber, a Noma étterem fermentációs chefjének kulisszatitkokat felfedő workshopja vasárnap. Ezeket az eseményeket időzzük most fel néhány pillanatkép segítségével.

David Zilber, a Noma étterem fermentációs chefjének előadása

Vendégek David Zilber előadásán

Jean-Baptiste Lécaillon és a Champagne Roederer mesterkurzus

Roederer pezsgő kerül a poharakba

A Roederer mesterkurzus egyik csúcspontja: az ikonikus Cristal kóstoltatása

Clovis Taittinger a Champagne Taittinger mesterkurzuson

Taittinger kóstolás

Miguel A. Torres, a „legnagyobb spanyol borász”

A VinCE Budapesten több mint 1000 bor megkóstolására nyílt lehetőség

Jövőre is találkozunk!