VinCE Magazin

VinCE Awards 2017



Döntsön arról, hogy kik nyerjenek a 2017-es VinCE Awards különböző kategóriáiban! Szavazzon a legjobb borlapra, boros hotelre, borbárra, pincelátogatásra, bormarketingre, borturisztikai tour operátorra, borbeszerzőre és a kávé nagykövetére!

Az idei VinCE Budapest Wine Show-n is szeretnénk díjazni a borhoz köthető elismert szakemberek munkásságát, példaértékű teljesítményét, ezért a gasztronómia és a borszakma prominens alakjait kértük fel arra, hogy 8 kategóriában küldjék el nekünk a jelöltjeiket (a jelölők listáját a bejegyzés végén olvashatják). A jelöléseket összegeztük, és idén rendhagyóan a kategóriánként három legtöbb jelölést kapottak nevét nyilvánosságra hozzuk, majd szavazásra bocsájtjuk. A szavazás határideje március 13. 23:00. A végeredményre a VinCE Budapest Wine Show keretén belül megrendezett március 17-i VinCE Awards díjátadó gálán derül fény.

 

Fill out my online form.

 

 

 

  • Bakay Sándor – Egyesület a Magyar Kávékultúráért alapító tagja, Kávékostoló-blog szerzője
  • Csapody Balázs – a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja, a Kistücsök étterem tulajdonosa
  • Csizmadia András – szakújságíró, borszakértő, a Magyar Bor Akadémia tagja
  • Győrffy Zoltán –Pécsi Borozó: főszerkesztő
  • Harmath Csaba – boroktató és gasztronómiai szakértő
  • Herczeg Ágnes -független borszakértő, szaktanácsadó
  • Horkay András – a Borkiválósági program elnöke, a CEWI alapítója
  • Szepsy István – Borász, Junibor tag
  • Kamocsay Ákos – borász, Junibor tag
  • Kielmayer Kristian – nemzetközi borakadémikus
  • Mészáros Gabriella – a Borkollégium alapítója
  • Nork Kata – BORIGO Café rovatszerkesztő
  • Romsics László – nemzetközi borakadémikus
  • Sánta Zoltán – a Bortankönyv szerzője
  • Szabó Edit – Borsmenta főszerkesztő
  • Szongoth János – Európai Speciális Kávészövetség magyarországi koordinátora
  • Török András – MTÜ bor és gasztronómiáért felelős igazgatója
  • Vörös Attila – bor- és szakújságíró
  • Zilai Zoltán – a Borkultúra Kft. ügyvezetője
  • Zsidai Roy – Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja, a Zsidai Gasztronómiai Csoport vezetője

 

Comments are closed.