Nemrég debütált a világhírű operaénekes és a Bock Pince együttműködésének gyümölcse, a 2012-es Plácido Domingo Classics Selection prémium házasítás. Az énekes ízlése szerint készült cuvée az idén alapított új nemzetközi multikulturális rendezvénysorozat, a pécsi Plácido Domingo Classics-on mutatkozott be.

A Maestro és a pince kapcsolata már többéves múltat tudhat maga mögött. Amikor az énekes 2008-ban Pécsett koncertezett, Villányba is meginvitálták, ekkor találkozott először a Bock-borokkal.  Egy évvel később, a pécsi Operalia idején már 12 operaházi igazgatóval, zsűritagokkal és barátaival együtt látogatott vissza Bock Józsefhez, azóta pedig valahányszor hazánkban jár, megragadja az alkalmat, hogy a Bock Pince borait kóstolhassa. Nagyon kedveli a testes vörösborokat, ezért is készülhetett a művész tiszteletére a limitált kiadású házasítás.

A Plácido Domingo ízlését tükröző cuvée a klasszikus zenei programsorozat következő állomásain is kóstolható lesz. További információ: www.pince.bock.hu