Hagyományteremtő céllal gasztropikniket rendeznek az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült és omlós halakkal húsokkal.

A vendégchefek és éttermek két-két ételt prezentálnak, lehetőség szerint regionális alapanyagok felhasználásával (pl.: Fenyvesi Angus, káptalantóti mangalica stb.). A kiállító éttermek mellet jelen lesznek még neves balatoni borászatok, a Pannon Egyetem Georgikon Kara és helyi termelők is, hiszen a szervezők legfontosabb célja felhívni a figyelmet a regionális alapanyagok felhasználásának fontosságára, a vidék összefogására.

Szeretettel várják a családokat és az egész napra maradókat – lesz ugrálóvár, ínycsiklandó BBQ fogások, állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kézműves sörök, amerikai autók és jó zene minden mennyiségben.

Konyhák és termelők:

Wine Flow és Czinege úr / Big Green Egg Magyarország ★ Tütü gasztró busz ★ Hubertus-Hof ★ Georgikon kar ★ Paletta bisztró ★ Pavilon

Korosajt Műhely ★ Laposa Borbirtok ★ Terra Pannonia / Fenyvesi Angus marhák ★ Bezerics Borház ★ Szomor mintagazdaság ★ Sörművek

Programok:

BBQ piknik ★ amerikai autók ★ DJ-K ★ Rock’n’Roll koncert ★ ugrálóvár ★ borbély show

10.21.    DJ Ipa

10.22.    DJ Sosemvolt

                Farkas Péter (Wolf Hair&Barber) / borbély show

                Fegyverneky Levente és a Rocket Rollers / Rock’n’Roll koncert

10.23.    DJ Ernő Piaf

Időpont: október 21. 12.00-20.00, október 22. 12.00-20.00, október 23. 12.00-18.00

További információ: Smoke on the water