Ugye ön is előszeretettel bont ki egy üveg bort a fárasztó hétköznapokon, amely általában egy-egy pohár elfogyasztása után a hűtőben végzi? Szeretné napokkal később is a felbontott bor minőségét élvezni? Íme a megoldás!

A Winesave íztelen és szagtalan, közömbös argon gázt tartalmaz, mely nehezebb a levegőnél. Az üvegbe fújáskor réteget képez a bor felső felületén, oly módon mint egy 100%-os dugó lenne a boron, minden levegőt elzárva. Ez a módszer tökéletesen védi meg a felbontott bor szín és ízvilágának karakteres összhangját. A borkedvelőknek ez azt is jelenti, hogy akár csak egy pohárral is élvezheti legpatinásabb borát, nem fog kárba veszni egy cseppje sem az oxidáció miatt, mely egyébként abba a pillanatban elkezdődik, hogy a bort felbontotta. Nincsen többé kísértés, hogy az egész üveggel el kell fogyasztania, csak hogy ne kelljen kiönteni, ha már egyszer felbontotta. Azok a vendéglátó helyek, akik nem csak egész palackkal, hanem pohárra is kínálnak minőségi tételeket, azok számára a Winesave egy tökéletes megoldás, hogy a kiszolgálást gazdaságosan működtessék és a minőséget vendégei részére folyamatosan fenntarthassák. Nincs szükségük nagy beruházást végezniük drága berendezésekre, melyek arra hivatottak, hogy megőrizzék a minőséget, hisz a Winesave gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan használható e területen is, ráadásul nem foglal nagy helyet a pultban.

“Ez az új végtelenül egyszerű és bárki számára elérhető termék sokkal hatékonyabban tartja a borokat bontás után frissen, mint az elődjei. A Winesave aeroszolos palack argonnal van töltve, mely nem befolyásolja a bor eredeti íz és aroma tényezőit. Tesztelésem során kifejezetten jónak bizonyult még a régi nagy burgundi borok egy hétnél tovább való újrakóstolásánál is. Azt bizonyította, hogy kiválóan őrzi meg tulajdonságait, hihetetlen módon ennyi idő után is. Ez az Ausztrál találmány, mely 100 alkalommal használható az angol borszaküzletek polcairól £25 –ért elvihető, ami nem sok ahhoz, hogy felbontott palackok tucatjait spóroljuk meg a selejtezéstől.”

Még a világhírű borszakértő, Jancis Robinson is ezt ajánlja.

Amennyiben 2017. október 31-ig vásárol Wineave-et, akkor a 1000 Ft kedvezménnyel juthat hozzá.

Megrendeléskor adja meg a Vince2017 kuponkódot.

Tovább az akcióhoz