Három év fejlesztés után megnyitja kapuit aborbolt.com szuperprémium-kategóriás bor-, pezsgő-, és rövidital-webáruház. Az ötletük egyszerű: mivel a nagykereskedők mindegyike a saját termékeit forgalmazza, ők teljesen független szereplőként a kereskedők legjobb termékeit gyűjtik össze egy helyen.

Körülbelül 1500 termékük közül majdnem 300 (!) champagne, összesen 400-féle buborékos ital, közel 400 kiemelkedő fehérbor, és majdnem 500 vörösbor, az aktuális évjáratok mellett 1941-ig visszamenően elérhető tételekkel. A borok mellett természetesen párlatokkal is foglalkoznak.

Az aborbolt.com koncepciója, hogy olyan nemzetközileg elismert borokat, pezsgőket kínálnak szortimentjükben, melyeket a 100-as pontozási rendszerben 90 pont körüli és afeletti értékelést kaptak, összefogva ezzel a magyarországi nagykereskedők kínálatának felső 10%-át. Mindezt lehetőség szerint nemzetközi árazással kiegészítve kínálják.

Bár prémiumtermékekre koncentrál, az aborbolt.com árai is korrektek, már 1500 forinttól elérhető termékeikkel, hiszen nem kell feltétlenül mélyen a zsebébe nyúlnia annak, aki a legjobb italokat szeretné fogyasztani.

A csapat – a fejlesztőguru Sipi, a grafikáért felelős Miki, a háttérember Máté, és a napi feladatokért felelős másik Máté – nagy hangsúlyt fektet a gördülékeny, pontos rendeléskezelésre, kiszállításra, ügyfélkezelésre. A Máték a borok mellett profi rendezvényekhez is értenek, hiszen ebben élnek és dolgoznak már több mint 10 éve, és a megfelelő képesítésekkel is rendelkeznek (WSET és egyéb diplomák). Plusz jó hír, hogy aborbolt.com -ot összekapcsolták a Matt and Matt – Champagne and Wine Event privát és céges felsőkategóriás rendezvényszervezéssel is. Szívesen adnak személyre szabott bor ajánlást, mert ahogy mondják: „A bizalom, a megbízhatóság, és az ügyfél orientáltság a legfontosabb érték számunkra – természetesen a minőséggel egyetemben!”

aborbolt.com „A világ legjobb borai.”

mattandmatt.hu „Tökéletes élmények.”

Kedvelje őket Facebookon és az Instagramon, vagy iratkozz fel a hírlevelükre az info@aborbolt.com e-mail címen, vagy egyszerűen vásároljon az oldalukon pár kattintással, regisztráció nélkül.