VinCE Magazin

Ezt a koktélt itták az idei Golden Globe-onA Golden Globe hivatalos pezsgőjéből készítette el a Moët 75 koktélt Jamie Chung színésznő, a díjátadó 75. évfordulója előtt tisztelegve. Nemcsak a hollywoodi hírességek kortyolgathatták az italt a vasárnapi ceremónián – a nyilvánosságra hozott recept segítségével otthon is elkészíthetjük a koktélkülönlegességet.

Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Moet&Chandon

Nem sokkal az idei Golden Globe-díj nyerteseinek bejelentése után a Moët & Chandon (a Golden Globe pezsgőmárkája) nyilvánosságra hozta a díjátadó hivatalos koktéljának receptjét, amit Jamie Chung amerikai színésznő talált ki, és készített el a ceremónián.

„A Moët 75 a Golden Globe 75. gyémánt évfordulójára készült. Hollywood nagy eseményének merészségét és kreativitását szerettem volna megragadni a koktéllal, ami az édes és fanyar ízeket vegyíti” – mondta el Chung.

Fotó: Michael Kovac/Getty Images for Moet&Chandon

A Moët 75 koktél receptje

Hozzávalók:

  • 1,2 dl Moët & Chandon pezsgő
  • 0,3 dl Volcan tequila
  • 0,6 dl friss vérnarancslé
  • 30 gramm méz

Elkészítés:
Rázzuk össze a tequilát, a vérnarancslevet és a mézet egy koktélshakerben, és addig keverjük, amíg a méz fel nem oldódik a folyadékban. Öntsük át a mixet egy pohárba, majd adjuk hozzá a hideg pezsgőt. Díszítsük kandírozott vagy friss vérnarancsszelettel.

Forrás: Haute Living

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.