Hogyan térülhet meg egy szakmai kiállítás költsége a leggyorsabban? Mik a kitelepülés mesterfogásai? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk a Kiállítók Szabadegyeteme című egynapos tréningünkön, a Budapest Borfesztivállal és a Prowein Magyarországi Képviseletével közös szervezésben, február 15-én, a MOM Kulturális Központban.

A modern borászatok éves szinten nagy összegeket költenek különböző kitelepülésekre, fesztiválokon való megjelenésre. Mindenki szeretné, ha ennek az összegnek minden fillére a leghatékonyabban hasznosulna. Ebben segít a VinCE Budapest Wine Show, a Budapest Borfesztivál és a ProWein hazai képviselete egy egynapos, professzionális szakmai tréning keretében. A baráti hangulatú találkozón való részvétellel a személyes kapcsolatok is erősödhetnek a kiállítókkal.

Kiknek szól?

A borászatok tulajdonosainak, vezetőinek, valamint a marketinggel, eladással és a kitelepülésekkel foglalkozó kollégáknak.

Mit veszít, aki nem jön el?

A fórumon résztvevők szemléletformáló tippeket és ötleteket kapnak, megismerhetik a sikeres kitelepülés mesterfogásait, a kapcsolatépítés kulcsfontosságú elemeit, betekintést nyerhetnek a világ egyik legnagyobb borszakmai kiállításának titkaiba. A fórum főszereplője, előadója egy nemzetközi hírű, harminc éves tapasztalattal rendelkező szakértő.

Az előadó: Karla Juegel

A német Messe-Management Karla Juegel tanácsadó cég vezérigazgatója és tulajdonosa. Három évtizede foglalkozik szakkiállításokon és vásárokon való hatékony megjelenést meghatározó tényezőkkel. Korábban olyan márkák sikeréhez járult hozzá, mint az Airbus és a Mercedes-Benz. Karla nemzetközileg is jegyzett szakember, aki évente a világ számos országában tart tréningeket ebben a témában. Különleges alkalom, hogy ezúttal a szervezők meghívásának eleget téve Magyarországra is ellátogat.

Regisztráció ITT