VinCE Magazin

Új Kiállítói Katalógus a következő Vinitaly-n!Az új Kiállítói Katalógus egy funkcionális, informatív portál, amely az év 365 napján rendelkezésre áll, hogy segítsen megtalálni a bort, amelyet keres.

Az új üzleti kapcsolatok nagy száma mindig is a Vinitaly erősségei közé tartozott, ebben az évben pedig már igénybe vehető egy új konzultációs és keresőeszköz is, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy megsokszorozza az üzleti tárgyalások szervezésének lehetőségeit.

A katalógus segítségével könnyebb felkeresni a rendezvényre látogató szakembereket: földrajzi területek, borfajták és árkategóriák, valamint értékesítési csatornák, exportterületek és még sok más szempont szerint lehetséges a keresés.

A látogatók is használhatják a téma alapú keresést, és meghatározhatják az üzleti érdeklődésüknek pontosan megfelelő vállalatokat.

Az új Vinitaly portál ideális találkozóhely mindenkinek, aki bort vesz vagy elad szerte a világon.

A katalógus az alábbi linken keresztül érhető el: http://catalogo.vinitaly.com/en?utm_source=Vince&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=VinceNewsletter&utm_content=CatalogoVinitaly

Tags: ,

Comments are closed.