A Zwack első szuperprémium gyógynövénylikőrje, az Unicum Riserva szó szerint magában hordozza a hagyományokat.

Egyedi karakterét a dupla hordós érlelésnek köszönheti, amely során az Unicum először a gyár legidősebb hordójában lerakódott „fekete mézen” érlelődik, majd tokaji pincékből származó hordókba kerül át. Ez lágyságot és utánozhatatlan karaktert ad az Unicum Riservának, amelynek ízvilágát a Dobogó Pincészet 6 puttonyos aszújával kerekítik le.

A rendkívüli italt a Vince Budapest Wine Show-n az Unicum Riserva standjánál kóstolhatjuk meg, ahol Nagy Zoltán, a Boutiq’ Bar tulajdonosa három koktél-variáción keresztül mutatja be, hogyan lehet tökéletesen kihasználni a különleges gyógynövénylikőr páratlan ízjegyeit úgy, hogy az eredmény egy frissítő, egyedi ízvilágú ital legyen.