VinCE Magazin

Bortárolás stílusosanAz idei VinCE Budapest Wine Show-n a Miele a már korábban megszokott aktív sütés-főzés mellett bemutatja új, fogantyú nélküli beépíthető borhűtőjét is.

Egy páradús pince állandó 8–18 fokos hőmérséklettel jó feltételeket teremt a bor tárolásához. De ki szeretne egy pincét a lakásában? Ennél jobb egy beépített borhűtő a konyhában, amely a megfelelő hőmérsékletről gondoskodik. Azokra a borkedvelőkre gondolva, akik különös hangsúlyt fektetnek a borhűtő kapacitására és a különböző hőmérsékletzónákra, a Miele új, nagyobb modellt dobott a piacra. A készüléknek két különbözően beállítható hőmérsékletzónája van, rezgésszegény és halk tárolást tesz lehetővé, valamint Active AirClean szűrővel rendelkezik, ami aktívszén-szűrőjének köszönhetően távol tartja azokat a szagokat, amelyek a borra ártalmasak lehetnek. A Push-2-o-pen ajtónyitás kényelemes kezelést tesz lehetővé, a festett üvegajtó védi a bort az UVsugárzástól, és elegánsan illeszkedik a modern konyhákba. A 90 cm magas borhűtő méretéből adódóan sokoldalú kombinálási lehetőséget nyújt, és két 45 cm-es, szintén fogantyú nélküli készülékkel (pl. gőzpárolóval és sütővel) összeépítve funkcionálisan letisztult és elegáns látványt ad.

Bortárolás stílusosan

Kis Sándor, a Miele chefje természetesen kiváló ételekkel is készül a VinCE Budapest Wine Show-ra: idén is megkóstolhatják a korábbi évek nagy slágerét, az alacsony hőmérsékleten sült marhaszegyszendvicset, az újdonság pedig a Mielesólet lesz, ahogy Sanyi chef megálmodta.

A Miele a 87-es, a 88-as és a 89-es standoknál várja az érdeklődőket.

Tags: , ,

Comments are closed.