VinCE Magazin

Okoshotel nyílik BudapestenMagyarországon nyílik Európában elsőként a vendég okostelefonjával vezérelt, szinte teljes egészében személyzet nélküli hotel, amely testreszabott szállodaélményt kínál.

Nincs többé sorban állás a recepciónál, be-és kicsekkoláskor kitöltendő formanyomtatvány, leadni való útiokmány és más kényelmetlenség.  A „holnap szállodája”, a TMRW Hotels applikációval vezérelt négycsillagos színvonalú KViHotel 40 szobája a 21. század leginnovatívabb megoldásaival készült. A VII. kerület Nyár utca 32. szám alatt található hotelbe a vendégek az alkalmazás segítségével foglalhatnak szobát, majd sorban állás nélkül, akár már érkezés előtt 48 órával bejelentkezhetnek, kiválaszthatják az emeletet és a konkrét szobát, ahol lakni szeretnének.

A telefon a Bluetooth kapcsolat révén egyben a szobakulcs is, késő éjszakai érkezés esetén pedig a vendég telefonja nyitja a szálloda főbejáratát. A szállóvendég a TMRW alkalmazással vezérelheti többek között a hűtést-fűtést – akár 10 000 kilométerrel távolabbról is beállíthatja előre a szoba kívánt hőfokát az érkezése időpontjára.

A földszinten található három szobához a belső udvari kertrészre nyíló terasz is tartozik, ahonnan jól látható a szálloda udvari homlokzatát díszítő falfestmény, amely ismét digitális trükköt rejt: az okostelefon kameráját ráirányítva a LARA AR applikáción keresztül szemlélve, életre kel a falkép és a megjelenő videó segítségével elmagyarázza a TMRW Hotels applikáció használatát. A kényelmes pihenést Budapest egyik leginkább pezsgő körzetében a csendes park közelsége és a kiváló hangszigetelés garantálja.

A TMRW Hotels applikációból kérhető extra takarítás, vagy akár virtuálisan is kitehető a „ne zavarjanak” tábla. A vendég az applikáción keresztül fizethet, rendelhet taxit, miközben a fizetési folyamatait is nyomon követi. Ezeken kívül a kijelentkezés is a saját mobilról történik, nem szükséges hozzá sorban állni és a számla rendezése is az applikáció segítségével intézhető. Bankkártyával fizetni (hamarosan PayPal-en keresztül is) egyaránt biztonságos és kényelmes, természetesen a számla a megadott e-mail címre online érkezik.

A TMRW Hotels appon keresztül a TMRW virtuális ügyfélszolgálata is non-stop rendelkezésre áll, bárhol is legyen a vendég, a szálloda diszpécser szolgálata bármilyen platformon elérhető (Facebook Messenger, Whatsapp, Skype, iMessage stb.), de akár telefonon is kérhetnek útbaigazítást, tanácsot.

A földszinti lobby bár reggel 8 óra és éjfél között várja a vendégeket frissítő italokkal, hazai borokkal és kézműves sörökkel, de a terem rendezvényekre, kóstolók szervezésére is alkalmas.

A KViHotel (Key Vision a Vision for the Future-ből származtatva) majdnem teljesen személyzet nélkül működik, szinte minden funkciót a vendég a saját okostelefonja segítségével irányít. A foglalástól a kicsekkolásig szó szerint a vendégek kezébe adja az irányítást.

A szállodáról a VinCE Magazin különszámában olvashatnak részletesebben, a holnapja pedig ide kattintva érhető el.

Comments are closed.