VinCE Magazin

Világméretű ünneplésre készül a Moët & ChandonA champagne-ház idén június 9-re hirdette meg a Moët & Chandon Grand Day-t, amikor szerte a világon, 24 órán át közös koccintásra hívják a pezsgőkedvelőket és több mint 80 országban együtt ünnepelnek. Magyarország másodjára csatlakozik a reggeltől hajnalig tartó világkörüli eseménysorozathoz.

A Moët & Chandon Grand Day alkalmából több mint egymillió vendégre számítanak Hongkongtól Montrealig. A ház a francia art de vivre képviselőjeként szeretné megosztani, miért olyan varázslatosak a francia Champagne régió pezsgői, és minél többekkel együtt ünnepelni az élet örömeit. Legyen az egy gourmet brunch, egy medenceparti, egy különleges vacsora, vagy épp a rooftop bárok és a táncparkett nyüzsgő hangulata – ezen a napon jégbe hűtött pezsgő kíséri az emlékezetes pillanatokat és élményeket.

Az 1743-ban alapított Moët & Chandon eddig is híres volt a tradíciókról és az olyan fényűző rituálékról, mint a bajnokavatás, a hajók keresztelője vagy épp a pezsgőpiramis. A poharakból vagy akár palackokból épített piramis mint a ház egyik szimbóluma, ezúttal a június 9-i véget nem érő partik egyik központi eleme lesz. Hogy a vendégeket is bevonják, óránként visszaszámlálások jelzik majd a közös koccintás időpontját, amikor világszerte együtt emelik magasba poharukat a Grand Day résztvevői.

Június 9-én Budapesten és a Balatonnál is válogatott helyszínek csatlakoznak a világraszóló programsorozathoz. Ezen a napon minden a pezsgőről szól, és nemcsak palackkal, de pohárral is rendelhetjük a világ kedvenc champagne-át. A részt vevő helyszínek várják mindazokat, akik együtt ünnepelnének a világgal. Sőt, bárhol töltjük a szombatot, spontán is csatlakozhatunk a globális koccintáshoz egy palack Moëttel.

Budapesti éttermek, ahol Moët champagne-t poharaznak: Buddha Bar, Tom George, Arany Kaviár (itt Moët ételpárosítással is készülnek)
Budapesti partik, ahol jégbe hűtve vár a Moët: Hello Baby, Raqpart, Ötkert
A Balatonon: Cocomo Café Balatonfüred

További információ a Moët & Chandon Facebook oldalán érhető el.

Tags: ,

Comments are closed.