A világszerte elismert magyar csokoládémágus, a chocoMe 5 bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen 2018. július 25-én. Az 5 újabb díjjal immár 57-re nőtt a cég nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréseinek száma.

Az Academy of Chocolate 2005-ben alakult Londonban a minőségi csokoládéfogyasztás, a csokoládétermékek lehető legjobb minőségi összetétele, a kiváló kakaóbab-termőterületek felvirágoztatása és a fair trade elvek szolgálatában. Tagjai, a világ legelismertebb csokoládékészítői és gasztronómiai szakértői évente szervezik meg az Academy of Chocolate Awards szakmai versenyt, amelyen a világ legjobb csokoládé-készítői mérik össze tudásukat.

A mennyei ízeket és rekorderedményeket produkáló chocoMe egyik idei nyertes Raffinée terméke – a fehér csokoládéval bevont liofilizált málnaszemek – a manufaktúra tizenegyedik olyan készítménye, amely mindhárom szakmai világversenyen (az Academy of Chocolate Awards-on, az International Chocolate Awards-on és a Great Taste Awards-on is) érmet szerzett.

Szintén beszédes és kiemelkedő eredmény, hogy a cég 2018 januárjában bemutatott legújabb drazsékölteménye, a kék áfonyás joghurttal és fehér csokoládéval bevont liofilizált fekete ribizli Raffinée máris a nyertesek sorába lépett.

A nemzetközi sikert besöprő termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített izgalmas kreációi, a sós, illetve a borsos Délice Carré, valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé.

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé ide kattintva tekinthető és vásárolható meg.

Az ellenállhatatlan csokoládévarázslatok tovább készülnek a csokoládékészítés iránti végtelen szenvedély és elkötelezettség jegyében – persze nemcsak a nemzetközi gasztroszakértők megbabonázására, hanem a mindennapok megédesítésére is.