VinCE Magazin

Borozzon a VinCE Magazinnal a Budapest Borfesztiválon!A VinCE Magazin idén is várja olvasóit és a borszerető közönséget a VinCE standon a Savoya teraszon. Látogasson el hozzánk, játsszon és kóstoljon velünk szeptember 6-9. között!

Látogatóink a havi tesztünk mintájára kipróbálhatják, milyen vakon bort kóstolni, kezdve a legegyszerűbbnek tűnő, de cseppet sem egyszerű vaktesztjátékkal: meg tudja-e tippelni fekete pohárból a benne lévő bor színét? Akik kedvelik a kihívásokat leírást is készíthetnek egy vakon kóstolt borról a VinCE havi tesztjeinek mintájára, és összevethetik az eredményt szakértőink magazinban megjelent értékelésével, továbbá kvízjátékunkon tesztelhetik tudásukat, így kiderül mennyire jó elméleti borszakértők, a legjobbakat pedig helyben díjazzuk. Azok pedig, akik szeretnének elmerülni a borvilág egy-egy aktuális irányzatában, részt vehetnek Magyarország vezető boriskolája, a CEWI oktatói által tartott mini borkurzusainkon.

Pezsgő nélkül elképzelhetetlen egy boros esemény, de megismerkedhetnek az organikus és biodinamikus borok világával, különleges újvilági tételekkel, illetve magyarországi bordeaux-i házasításokkal is. A borok mellé pedig sajtkülönlegességeket kínálunk, kora délutánonként a Tihany Válogatás krémes camembert sajtjaival készülünk.

A kurzusok ingyenesek, de regisztrálni szükséges rájuk akár a helyszínen a VinCE standnál, akár előzetesen e-mailben, az info@vincemagazin.hu címen.

A VinCE standon a fesztivál ideje alatt különleges előfizetési akcióval készülünk, most minden éves előfizetés mellé ajándékba adjuk a chocoMe egyik különleges csokoládéját!

Programok a VinCE standon, a Budapest Borfesztivál minden napján:

  • 16.00 – 17.00 sajt-bor összekóstolás Tihany sajtokkal
  • 17.00 – 18.00 CEWI–VinCE mini borkurzus

Tags: , , ,

Comments are closed.