VinCE Magazin

Fröccsel és balatoni slágerekkel készülünk a Strand FesztiválraNem kell túl sokat töprengeni azon, milyen programmal zárjuk az idei nyarat, hiszen a Strand Fesztivál tökéletes kikapcsolódást nyújt a Balaton partján. Ráhangolódásképpen összegyűjtöttünk néhány balatoni slágert, melyektől biztosan mindenkinek megjön a kedve a tóparti fesztiválhoz.

Fotó: Jelli Márk

Kezdjük az örök klasszikussal, amit mindenki ismer és néha dúdolgat is magában – ha beismeri, ha nem… De jól is van ez így, hiszen  nekünk tényleg a Balaton a Riviéra!

Szintén nem mai szám, de a ’90-es évek hangulatát tökéletesen visszaadja a 4F Club slágere; s valóban nincs is szükségünk egyébre, csak egy bikinire és már indulatunk is a Balcsihoz!

Néhány éve tarolt a Kelemen Kabátban nyári dala. Akkor úgy tűnhetett, már a csapból is ez folyik, hiszen a strandokon, autókban és éttermekben egészen biztos, hogy egy nap többször is ez a szám szólt, most viszont már kimondottan hiányzik.

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a Ladánybene 27 balatoni száma, hiszen egy kis reggie mindig jól jön.

És mielőtt bárki azt hinné, mi nemcsak abban vagyunk biztosak, hogy ott leszünk a fesztiválon, de abban is, mit fogunk inni a Balaton parton, a – remélhetőleg – forró későnyári napokon! Ahogy már korábban is írtunk róla, a Dubicz Borászat gondoskodik az idei fesztiválborokról, így a Strand Fesztiválon is a pincészet tételeire számíthatunk. Mivel nyáron nagyon szeretünk a lábunkat vízbe lógatva hideg fröccsöt fogyasztani, ezért a színpalettáról most a „Sziget White 2017 – for the cool ones” névre hallgató fehérbort és a „Sziget Rosé 2017 – for the ones in love” nevű rozét részesítjük majd előnyben, hiszen ezek szódával felhúzva, egy kis jéggel hűsítve is tökéletesek.

Comments are closed.