Ismét összefog a Budapest Borfesztivál, a borász szakma és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, mert közös feladatuknak érzik, hogy segítsenek a rászorulókon. Idén 19. alkalommal szerveznek közösen Jótékonysági Borárverést, amely minden évben több millió forinttal segíti a Máltai Szeretetszolgálat munkáját.

Idén még nagyobbat álmodtak, azonban a megvalósításhoz mindenki segítségére is szükség van! Csatlakozzon a Budapest Borfesztivál Jótékonysági Borárverését megelőző kampányhoz, és segítse Ön is, akár csak néhány ezer forinttal a Szeretetszolgálat idei célkitűzését: a súlyos fogyatékossággal élők gödi otthonának felújítását!

Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, alapító elnöke mindenki segítségét kéri:

„A gödi Topház nevű intézményben kétszáz, a fogyatékosság súlyával megterhelt ember éli mindennapjait. A legtöbben hosszú időt töltenek az intézmény falai között. Vannak gyermekek, akik a kórtermekben nőnek fel. Vannak fiatalok, akik jószerivel nem ismerik a kinti világot. Vannak, akik már évtizedek óta élnek idebent. Családjukat valójában az őket ellátó nővérek és sorstársaik alkotják. Életük minden fontos eseménye a kerítésen belül zajlik. Az intézményt néhány hete átvette a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, amely lelkiismereti kérdésként tekint az önmagukról gondoskodni képtelen, kiszolgáltatott emberekre. Segítsünk együtt nekik, teremtsünk közösen otthont számukra az intézmény falai között!”

 

A Máltai Szeretet Szolgálat 2018. szeptember 3. éjfélig várja a felajánlásokat, az alábbi linken!

A felajánlók nagylelkű segítségét az alábbi módon hálálja meg a Budapest Borfesztivál és a Máltai Szeretetszolgálat:

  • legalább 10.000 forint támogatás esetén egy napi belépőjeggyel a szeptember 6-9. között rendezett Budapest Borfesztiválra
  • legalább 20.000 forint támogatás esetén a napi belépőjegy mellett egy palack Máltai, János-áldás borával (2014)
  • 000 forintot meghaladó támogatás esetén a napi Borfesztivál belépőjegy mellett egy palack Máltai 5 puttonyos Tokai Aszúval (1989)

 

További információért látogasson el a Máltai Szeretetszolgálat weboldalára!