VinCE Magazin

Exkluzív magyar borok az ALDI-banA Kristinus, a Vylyan, a Laposa és a Lajver egyedi tételeivel is találkozhatunk az ALDI áruházak kínálatában – tovább bővült a hazai pincészetek boraiból álló választék. Az áruházlánc ugyanis egyre nagyobb teret biztosít a hazai pincészeteknek.

A nyár elején debütált a Kristinus Borbirtok az ALDI számára készített chardonnay, zöld veltelini és sauvignon blanc házasítása, amelynek címkéjén az áruházlánc jellegzetes színeiben játszik a Balaton. Szintén csak az ALDI kínálatában érhető el a Vylyan Pincészet syrah és cabernet franc házasítása, a Laposa Birtok Prizma nevű fehérbora, valamint a Lajver Pincészet olaszrizling alapú Aura cuvée-je. Az áruházlánc számára kiemelten fontos a hazai termelőkkel való együttműködés, ennek jegyében folyamatosan keresi az új lehetőségeket, és ahol megoldható, közvetlenül a pincészetektől vásárol. A vállalat így a termelők számára minél magasabb átvételi árat, a fogyasztóknak pedig kiváló ár-érték arányt tud biztosítani.

A vásárlók könnyebb tájékoztatása érdekében egyes saját márkás tételeknél azonos stílusú címkével kerülnek a polcokra a magyar, illetve a nemzetközi fajták. A címke képi világa ugyanolyan, csupán színárnyalatokkal különböztethetők meg az eltérő szőlőfajták. Szintén a vásárlók eligazodását szolgálja az ALDI Borvilág weboldala, ahol többféle paraméter szerint kereshetők a kínált tételek, és a beszállítókról is részletes leírások olvashatók.

Tags: ,

Comments are closed.