A Lajver Borbirtokon töltötte a nyár utolsó hétvégéjét Ördög Nóra és Nánási Pál. A házaspár úgy érezte, az őszi pörgés előtt jól esne nekik egy kis feltöltődés, ezért közös naptárjukban helyt kapott egy hétvége, ami csak kettejükről szólt.

Romantikázásukhoz a magával ragadó szálkai Lajver Borbirtokot választották. Ördög Nóri elmondta: „Igaz ugyan, hogy mindketten nagyon szeretjük a finom borokat, de ezen a hétvégén nem csak ezek nyűgöztek le minket. Palkó teljesen odáig volt attól, milyen modern technológiával dolgozik a borászat, s hogy emellett a hagyományokat is meg tudja őrizni. Bennem pedig a gyerekkori szüret emlékeit hozta elő ez a hétvége, amikor még a nagyszüleimnél szedtük a csemegeszőlőt.”

Ördög Nóra és Nánási Pál nemcsak kóstolták a finom borokat, de elkészítésükben is részt vettek. A dűlők bejárása közben szőlőt metszettek, és saját kezűleg válogatták ki a legszebb fürtöket. Az aktív kikapcsolódást követően, a szemet gyönyörködtető borteraszon pihenték ki fáradalmaikat, miközben igazi gasztroélményben volt részük. A grill ételkülönlegességek kóstolását élő zene kíséretében élvezhették, ami a nevetéssel és a koccintások hangjával összefonódva még inkább idillivé varázsolta az estét.

Másnap a Borhotel kényelmétől és a meseszép tájtól lenyűgözve az a gondolat fogalmazódott meg bennük, hogy ezt a harmonikus élményt gyermekeikkel is szeretnék megosztani, ezért legközelebb velük együtt, négyesben látogatnak el a birtokra.