VinCE Magazin

Programok szüretidőbenVégre eljött a szüret és a kellemes őszi esték ideje. Must kóstolás, boros jókedv, éjszakába nyúló beszélgetések, gyönyörű őszi színekben pompázó domboldalak. Szeptemberi programszemlénk következik.

Fotó: Love This Pic

Somlói Juhfark Ünnep

Somló hegy, Somlójenő, Tornai Pincészet

Somlón sokan készítenek juhfarkot. Mindegyik másért szerethető. Lehet komoly, érlelt, vibráló, feszes, könnyed, de mindegyikben ott van Somló utánozhatatlan karaktere. A Juhfark Ünnep szervezői idén is összegyűjtik a legjobbakat, hogy minden érdeklődő megismerhesse őket.

Facebook

Indiánnyár Brunch, szeptember 15-16.

Zánka, Fügekert

Őszi nyitott teraszos brunchok a Fügekertben: a lusta hétvégék és hosszú reggeli-ebédek. Most hétvégén a kötelező lecsó mellé jó Káli-medencei fröccsöket kínálnak, mert a nyárnak sosincs vége.

Facebook 

Zöldveltelini vs. rajnai rizling – 4 évjárat 2 sor, szeptember 18.

Budapest, KisBécs

Összecsap a két nagy klasszikus – 8 borral, 6 különböző régió és pincészet 4 évjáratán át mutatják be a fajtákat, az egyes termőhelyeket és a borászok elképzeléseit. Lesz több Erste Lage, hoznak biotételt, öreg tőkék borát és Európa egyik leghíresebb rajnai dűlője is képviselteti magát.

Facebook

Taberna Infinito – A határtalan vendéglő, szeptember 21.

Szent György-hegy
A Szent György-hegyen, a kisapáti oldalon mediterrán a hangulat, gyönyörű kilátás, hatalmas a terasz és ízletes ételek várják vendégeket. A lakásétterem egész estés élményt kínál tematikus estjei során, amelyeken a Szent György-hegy borászatainak tételeit mutatják be.

Facebook

Kutyakaparó szüret, szeptember 22.

Szent György-hegy

Aki szerette a júniusi Szent György-hegy hajnaligot, az tudja, hogy a hegy egyik legvarázslatosabb pop-up helyszíne volt a Kutyakaparó, két jóbarát, Mossop Péter és a borász Puttkamer Bence panorámás terasza. A Kutyakaparó most újra megnyit egy estére a szüret alkalmából, zenészek biztosítják a talpalávalót, lesz vacsora és vezetett kóstoló is.

Facebook

 

 

Comments are closed.