A Halloween nálunk is egyre népszerűbb ünnep, hazánkban is kezdenek elterjedni az olyan angolszász szokások, mint a tökfaragás és a jelmezes bulik – már nem csak a farsang ad alkalmat arra, hogy néhány órán át szórakoztató ruhákat viseljünk. De ahhoz, hogy igazán stílusosak legyünk, nem árt, ha karakterünkhöz az italunk is passzol.

Szöcskéből bájital

Boszorkányjelmez mellé a Grashopper a tökéletes választás, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a bájitalok éjfélkor készülnek és mindenféle tücsköt-bogarat tartalmaznak. Persze ez a krémes, csokoládés-mentás ital jóval ártalmatlanabb, mint a boszorkányok, de azért nem árt, ha csínján bánunk vele.

Elza bora jégből terem

A szépséges Disney-hercegnő nem csak a gyerekek körében népszerű, felnőttek is szívesen öltenek magukra pompás kosztümöt. Amihez Elza hozzáér az jégbe fagy, így mi mást is ihatna a gyönyörű szőkeség, mint jégbort? Ezt a kombinációt nem csak hideg szépségeknek ajánljuk!

Flashy Flapper? Egy gin martini extra dirty rendel!

Klasszikus és kifinomult, mégis szuperpompás – ilyenek voltak az 1920-as évek, vagy legalábbis így emlékezünk rájuk. Jazz, csillogás, szipka, vörös rúzs… a lokálok igazi dívájának kellékei. A gin martini tökéletes kiegészítő ehhez a figyelemfelkeltő megjelenéshez.

A diszkóklubban szól már a zene

Egy diszkó dívának életeleme a tánc, egészen biztos, hogy nem hagyja abba hajnalig, s amikor már a nap is felkel, mi más lehetne a tökéletes ital, mint a tequila sunrise?

Vámpírok véres itala

A boszorkányjelmez mellett a vámpír a másik elunhatatlan örökzöld, amely minden halloween parti elengedhetetlen szereplője. S mint tudjuk, ezek a sápadt szerzetek nagyon-nagyon kedvelik a vért. Éppen ezért az a legkézenfekvőbb, ha Bloody Maryvel kínáljuk őket.

Manhattan Donald Trump kezében

Ha már az ünneplés módja amerikai, miért is ne jelenhetnénk meg egy népszerű amerikai jelmezben – Donald Trumpként? Trump kezébe pedig egy igazi amerikai koktél dukál – a Manhattan.

Forrás: vinepair.com