Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Mitiszol? Fesztivált, amelyen különleges hazai és külföldi kiállítók mutatkoznak be. A rendezvényen több mint 120-féle természethű bort, pálinkát, pezsgőt, sört és organikus ételt kóstolhatnak a résztvevők, melyek mindegyike a lehető legjobb alapanyagokból készült.

A Mitiszol? Fesztivál szervezői évek óta arra törekednek, hogy kultúrmissziójukat minél szélesebb körben, minél több emberhez eljuttassák. „Az vagy, amit megiszol” – vallják.

Több éven át nagy sikerrel szervezték a Terra Hungarica Borszalont, amelynek rajongótábora és népszerűsége arra ösztönözte őket, hogy többet kínáljanak, így született meg a Mitiszol? Fesztivál ötlete, amelyet minden évben novemberben szerveznek meg. Ez a nagyszabású sétáló kóstoló azoknak szól, akik számára nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba.

Az idei rendezvényen a Terra Hungarica tagjai – 10 borvidék 25 népszerű borásza – személyesen kóstoltatják boraikat, köztük sok újdonságot is, továbbá több vezető európai borvidékről és hazánkból is érkeznek kiállítók, akik kizárólag organikus és biodinamikus
borokkal készülnek.

A Mitiszol? Fesztivál november 17-én szombaton a Millenáris D épületében várja az érdeklődőket!

További információ és jegyek ide kattintva érhetők el.