VinCE Magazin

Adni jóMár csak egy hét és kezdődik az Advent, a karácsonyi készülődés időszaka, amikor szívesen sürgünk-forgunk a konyhában és azon gondolkodunk, milyen ajándékokkal okozhatnánk örömet szeretteinknek. Azonban vannak, akiknek egész más problémákkal kell szembenézniük – nem szabad megfeledkeznünk róluk. Összegyűjtöttünk öt jótékonysági eseményt, amelyek alkalmával bárki segíthet a rászorulókon, miközben kellemesen tölti idejét.

Fotó: Pinterest

III. Művészek a Heti Betevőért kiállítás és művészeti aukció

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Művészek a Heti Betevőért jótékonysági aukciót és kiállítást kortárs művészek és önkéntesek közreműködésével. Több mint 40 alkotó ajánlotta fel munkáját és az online licitből származó bevétel összegét, melyet teljes egészében a rászorulók támogatására fordítanak a szervezők. A kiállítás november 26-ig megtekinthető Kahan Art Space Gallery-ben.

Facebook 

5. Jótékonysági forraltbor-főző verseny

Zebegényben mindenkit szeretettel várnak december 1-én a 17 órakor kezdődő jótékonysági forraltbor-főző versenyen. A csapatok november 29-éig nevezhetnek, saját felszereléssel és egyedi recepttel.

Facebook

Családszervezetek III. Adventi Jótékonysági Vására

December 1-én, a Millenáris Park B épületében kézműves jótékonysági vásárt rendeznek a családvédő szervezetek, és a befolyt összeggel idén a siket és nagyothalló gyermekkel, szülővel élő családokat támogatják.

Facebook

Jótékonysági forralt borozás Móron

December 2-án 15 órától a móri pincék forralt borral töltik meg mindenki poharát, aki egy cipős doboznyi ajándékkal érkezik a Mór szívében található Lábasház udvarába. A gyerekeket is érdemes magunkkal hozni, hiszen a Mikulás is tiszteletét teszi a rendezvényen!

Facebook

Borok és különleges csokoládésdoboz az Autistic Artstól

Aki még keresi a tökéletes karácsonyi vagy Mikulás-ajándékot, annak megkönnyíti a dolgát az Autistic Arts Alapítvány, akik csokoládéval készültek az ünnepekre. Minden terméket egy-egy autizmussal élő fiatal rajza díszíti, és a bevételt a lakóotthonok fenntartására fordítják. Az alapítványnak borkollekciója is van neves pincészetekkel együttműködésben, amely szintén elérhető a webshopjukban.

Facebook 

Comments are closed.