Borkultúra. Gasztronómia.
Élmények. Közösség.

A Vince közösségét körülöleli a borkultúra és a gasztronómia kifinomult élvezete.
Nálunk találkoznak a minőségi italok és ételek szerelmesei, a borászok és a szakma
kiválóságai – az online térben és személyesen is.

Rendezvényeink

Boros társasági események exkluzív helyszíneken, a minőségi időtöltés, igényes szórakozás jegyében. Rendezvényeink között találhatsz Vince Borműhely ismeretterjesztő borkurzusokat, finedining borvacsorákat, mesterkurzusokat, slow life hétvégi elvonulásokat, tematikus sétálókóstolókat, kulturális programokat és megannyi színes közösségi élményt.

Következő
eseményünk

Vince Borműhely: A furmint legjava

TELTHÁZ! Csatlakozz új helyszínünkön, a Virtu étteremben, ahol 120 méterrel a Duna fölött, a város aranyló fényeit csodálva merülhetsz el a furmint változatos világában, Mészáros Gabriella kalauzolásában. Hat furmint különlegességgel várunk!
Részletek

Vince Gála

Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok az idei Vince Gálán, a haza borkedvelők örömünnepén! Bízunk benne, hogy mindenki felejthetetlen élményekkel távozott. Szeretettel várunk benneteket 2024-ben! Folytatás következik!

 

Vince Magazin

Borkultúra. Gasztronómia. Életmód.
Minőségi olvasnivalóra vágysz? Érdekelnek a lenyűgöző történetek? Kíváncsi vagy a legjobb
borokra és párlatokra? Belekóstolnál a gasztronómia világába? Fizess elő Magyarország
legnagyobb példányszámban megjelenő havi boros magazinjára!

 

Hűségprogram

Hamarosan bővített szolgáltatásokkal érkezünk!

Rólunk mondták

Már több százan csatlakoztak igényes, minőségi kikapcsolódásra vágyó, borkedvelő közösségünkhöz! Légy Te a következő!

Kovács Viktor
Grand superior

„Vince rendezvényeken a finom borok mellett ínycsiklandó falatokat is várják a résztvevőket exkluzív helyszíneken. Azt szeretem benne, hogy egy jó bor mellett nemcsak régi, hanem új barátokra is lelhet az ember. Keresem a lehetőséget, hogy mindig találkozzam ezzel a jókedvű, barátságos és igényes társasággal”

Lukács Zsolt
Classicus

„Valahogy a jó borok és a jó emberek összekapcsolódnak. Érdekes élmény a Vince Klubban, hogy akikkel csak egymás mellé sodor a kerek asztal, amire letesszük a poharainkat, vagy egy borkóstolón leülünk egymás mellé, mindig van pár kérdés vagy megjegyzés vagy csak egy jóleső mosoly, ami után egy hullámhosszon leszünk. Fontos, hogy ezeken az alkalmakon megállunk egy pár órára, letesszük az egyebeket, megszagoljuk, forgatjuk, kíváncsian várjuk az első kortyot és utána azonnal érkezik egy élmény, impulzus, hangulat! Jó borban ott az igazság, nem is kérdés!”

Hírlevél

A feliratkozás sikertelen. Kérünk, próbáld meg később!
Sikeres feliratkozás!

Ne maradj le! Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként a legújabb boros rendezvényeinkről, szakmai híreinkről és a Vincét érintő aktualitásokról!

Válassz listát!
/