Exkluzív, természetközeli, mégis pezsgő városnegyed épül Buda szívében, a Duna közvetlen szomszédságában: számos lakóépület, irodaház és szolgáltatással bővül a már jól ismert Kopaszi-gát 2019 második felétől. A BudaPart olyan minőségi életteret hoz létre, ami világvárosi színvonalra emeli a környéket.

A BudaPart első két ütemének lakóépületeit már több mint 90%-ban értékesítették, és a terveknek megfelelően idén át is adják azokat. A most befektetni vágyók pedig a harmadik ütem „E” jelzésű lakóépületének 182 új ingatlanjából is választhatnak, melyek már elérhetőek a budaparti élményre vágyók számára akár még 5%-os áfával.

Az ország egyedülálló adottsággal rendelkező vegyesfunkciós városnegyede a kikapcsolódás számos formájára ad lehetőséget: az aktív pihenők evezhetnek a Dunán, futhatnak a festői parton, de akár edzhetnek a helyi fitneszteremben. Azok számára is remek választás a BudaPart, akik a szabadidejüket vásárlással és a baráti társasággal szeretnék tölteni, itt ugyanis minden, a hétköznapokhoz és a lazításhoz elengedhetetlen szolgáltatás megtalálható lesz. A New York-i hangulatú bevásárlóutcától a gourmet éttermeken át a kávézókon, borkereskedésen keresztül a szépségszalonig rengeteg lehetőséggel várják a lakókat, dolgozókat és látogatókat. Már az első ütem átadásakor több kereskedés és bolt megtalálható lesz, a fejlesztők pedig folyamatosan keresik az új együttműködési formákat és partnereket a még magasabb fogyasztói élmény megteremtéséhez.

A BudaPart sokkal több, mint egy lakópark és irodanegyed: mindössze pár percnyire Budapest belvárosától egy teljesen új, modern városi koncepció valósul meg, ami tele van innovációval és pezsgéssel, miközben a természet nyugalmát is elhozza a pörgős hétköznapokba. Az „E” lakóház pedig a majdani bevásárlóutca és a központi park között kap majd helyet, ezért tökéletes választás azok számára, akik a két hangulat mixére vágynak.

További információkért keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken:

ertekesites@budapart.hu

+36 1 241 0081