VinCE Magazin

VinAgora Tasting ZoneKóstolja meg a jubileumi, 20. VinAgora Nemzetközi Borverseny érmes és ‘best buy’ borait a Tasting Zone-ban! Minden nap más tematikára építve, délelőttönként a legjobb ár-érték arányú magyar, majd délután és este magyar és külföldi arany- és ezüstérmes tételekkel várjuk az érdeklődőket.

 

Az egyes napok témái:

április 25., csütörtök: pezsgők és habzók / illatos fehérek / vörösök: magyar fajták

április 26., péntek: nem illatos fehérek / vörösök: világfajták

április 27., szombat: rosék / természetes édes borkülönlegességek / botritiszes borok

Részletes napi menetrend:

11:00-12:30: Kiváló ár-érték arányú, magyar versenyborok kóstolója

13:00-16:00: Zártkörű szakmai kóstoló

16:00-17:00: Champion díjasok kóstolója

17:00-20:00: Magyar és külföldi érmes borok kóstolója

 

VinAgora Felfedezők Útlevele

A VinAgora legjobb boraival nem csak a Tasting Zone-ban találkozhat, hanem a kiállítóknál is! Az érmes tételek felfedezéséhez segítenek a kiállítói asztalokon elhelyezett információs táblák, illetve a VinAgora Felfedezők Útlevele. Ha hozzájutott ez utóbbi kiadványhoz a bejáratnál, akkor két megközelítéssel is kóstolhat:

  • Keresse és ízlelje meg az idei VinAgora érmes borait! – ehhez megjelöltük a győztes tételeket és az elnyert érem típusát
  • Fedezze fel és ajánlja figyelmünkbe a jövő évi VinAgorára saját kedvenceit! – ehhez tegyen egy X-et az adott bor sorába, az első oszlopban

Ha végzett a kóstolással, mindenképpen adja le kitöltött Útlevelét a főbejárat mellett található Tasting Zone-ban. Köszönetképpen apró ajándékkal kedveskedünk Önnek, de van ennél nagyobb tétje is a javaslatainak:

A legtöbb ajánlást kapott termelő ingyen nevezheti borát a 2020-as VinAgora borversenyre!

 

 

Tags: ,

Comments are closed.