Fergeteges buli, fantasztikus chardonnay-k, délutáni korlátlan kóstoló, mesterkurzus, izgalmas, helyi kulináris finomságok, grillterasz, naplemente, tűzgyújtás – mindez június 22-én 17:00 órától az Etyeki Kúriában, az Öreghegyen, a chardonnay-k fellegvárában.

forrás: jegy.hu

 
Az Etyeki Kúria valóban a chardonnay-k fellegvára, hiszen márciusi tesztünkön (amelyet itt tudnak végiglapoznia pincészet 2015-ös chardonnay-ja VinCE-díjas lett.
A burgundi és az újvilági chardonnay-k mellett idén már a több környező országból is hívtak borászatokat a szervezők.  Akik az Etyeki Kúria mellett már biztosan itt lesznek: Villa Tolnay (Badacsony), Kovács Nimród (Eger), Etyeki Borút Egyesület, Nyakas Pince (Etyek-Buda), Gál Pincészet (Kunság), Dubicz Borászat és Szőlőbirtok, N.A.G. Kézműves Borászat (Mátra), Molnár Borház (Mór), Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Pannonhalmi Főapátság pincészete (Pannonhalma), Sauska (Tokaj), Esterházy Borászat (Ausztria), Carassia Pezsgőpincészet (Románia), Vinarija Kovacevic (Szerbia), Mavin Borászat (Szlovákia), Puklavec Borászat (Szlovénia) és a Bortársaság az elmaradhatatlan burgundi és újvilági kínálatával, köztük a kihagyhatatlan champagne-okkal, valamint a Bor Kell az erdélyi Recas Pincészet képviseletében.
 
A grillterasz, a fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Random Trip koncertjével – többek között Koszi Jankával, MC Kemonnal és Jász Andrással. Szerelem, folk, vagányság, mi kell több a jó hangulathoz? 
 

Az esemény ideje alatt Budapestről, a BAH csomóponttól, a Jagelló úton lévő taxis droszttól a szervezők 14.30, 16.30, 16.45 és 17.00 órakor busztranszfert biztosítanak az Etyeki Kúriához, majd este vissza.

Mi ott leszünk, már csak Önök hiányoznak!

További részletek az Etyeki Kúria Facebook-oldalán.

Jegyvásárlás ezen a linken.