VinCE Magazin

Fiatal borkedvelőkhöz került a csodahűtőZeller Noémi másodéves szőlész-borász egyetemi hallgató és férje, a lelkésznek tanuló Zeller Máté nyerték a VinCE Magazin előfizetői akciójában kisorsolt nyereményt, a 18 bor profi tárolására szolgáló Miele borhűtőt. Nyereményüket július első hetében a Miele Experience Centerben vehették át Marczinka Judit brand managertől (VinCE) és Móger Mónika (Miele) kommunikációs managertől.  

 

 

Mi a kapcsolatotok a borral? 

Zeller Noémi: Nálam 18 évesen kezdődött az ismerkedés, akkortól kezdtem el járni borkóstolókra. Hobbiként indult, mostanra pedig nagy szerelem lett: szőlész-borász mérnöknek tanulok a Szent István Egyetemen. Szeretnék majd egy saját kis pincét, egy családias borterasszal a Balaton-felvidéken… Máténál pedig én vagyok a kapcsolat – ő azóta fogyaszt bort, amióta házasok vagyunk. 

Van kedvenc borstílusotok, borvidéketek?

Zeller Máté: Én mindent megkóstolok, és elsősorban rozépárti vagyok. Véteknek tartom a borokat felhigítani, így tisztán iszom. Noémihoz a badacsonyi borok állnak a legközelebb. Ritkán kóstolunk külföldi borokat – ha mégis, akkor igyekszünk utánanézni, mi is kerül a poharunkba, véleményeket, ajánlásokat olvasunk róla.

Előfordult már, hogy a VinCE Magazin bortesztjei befolyásolták a választásotokat?

Zeller Noémi: Igen, rendszeres olvasói vagyunk a teszteknek; sokszor előfordult az is, hogy az eredményeket látva egy-egy korábbi választásunkat illetően utólagos visszaigazolást kaptunk, hogy tényleg jól gondoltuk!

Vannak otthon boraitok?

Zeller Máté: Nem is kevés! Van egy kisebb borhűtőnk, de abba csak hat palack fér, mi pedig állandóan vesszük a minőségi borokat, amiket jeles alkalmakkor szeretnénk kibontani. A diósdi házunk présháznak épült, most alakítjuk át lakóingatlanná, és lenn a pincében is vannak palackok. Sok prémium bort gyűjtöttünk össze, így tele van a normál hűtőnk alsó része is – ezek a palackok kerülnek majd át az új hűtőbe. 

A VinCE Magazinra a nyereményjáték miatt fizettetek elő?

Zeller Máté: Évek óta rendszeres olvasói vagyunk a magazinnak, de mindig az újságárusnál vettük meg – vagy az egyikünk, vagy a másikunk. Most úgy gondoltam, egyszerűbb, ha előfizetünk, így házhoz jön. A nyeremény pedig a nem várt ráadás volt!

 

Tags: ,

Comments are closed.