Az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottjának sztárja, világ- és olimpiai bajnok labdarúgó, Megan Rapinoe a lehető legstílusosabb módon ünnepelte csapattársaival franciaországi világbajnoki győzelmét.

Az amerikai válogatott világbajnoki címének megünneplésére rendezett New York-i parádén Rapinoe a világbajnoki trófeát tartotta az egyik kezében, míg a másikban egy üveg La Grande Dame Veuve Clicquot-ot, írja a Vinepair. Ashlyn Harris, egy másik labdarúgó-játékos Instagram-sztorijában Rapinoe az előbb leírt dicsőséges pózban kiabálja, hogy „Megérdemlem!”, mire Harris megkérdezi, hogy „Mit érdemelsz meg?” Rapione pedig visszakiabál: „Megérdemlem ezt is, és mindent!” 

 

aspentimes.com


Amerikai zászlók, konfettik, tűzoltózenekarok: a New York Times szerint Manhattanben 100 éve rendeznek dicsőséges felvonulásokat, mindig más apropóval, ilyen volt például az Apollo 11 asztronautáinak visszatérése, valamint ezúttal a női válogatott győzelme.

 

A Grande Dame (melynek neve tisztelgés a champagne-házat naggyá tevő Madame Clicquot előtt, akiről itt írtunk korábban) a Veuve Clicquot Ponsardin csúcspezsgője, amely csak egyes évjáratokban kerül piacra, az oldalukon például a 2008-as Grande Dame-ot mutatják be. Itthon a polci ára 50 ezer forint körül van.