A 71. Emmy-díjátadó gálára, amelyen a televíziós iparág legjobbjait jutalmazzák szeptember 22-én kerül sor a Los Angeles-i Microsoft színházban. A Ferrari methode traditionnelle pezsgőit választották az afterparty (az ún. Governors Ball) ünnepi italának, amelyet belépéskor szolgálnak majd fel a vendégeknek, miközben óriás palackok szikrázó tornya szolgálja majd a dekorációt.

Az már biztos, hogy az itallapon fog szerepelni a klasszikus Ferrari Brut, illetve a Ferrari Rosé és a Ferrari Perlé.

Ahogyan Matteo Lunelli, a Ferrari Trento elnöke elmondta: „Őszintén büszkék vagyunk arra, hogy a Televíziós Akadémia az ötödik egymást követő évben a Ferrari Trentót választotta az Emmy-díjátadó szezonjának hivatalos pezsgőjének. Ismét olasz stílust csempészünk Los Angeles egyik legszebb eseményébe, amely a Trentodoc pezsgőkkel ünnepli a televíziós kreativitást és dinamizmust.”

Kép: Ferrari Trento

 

A celebek és a palackos erjesztésű pezsgők korábban is jó viszonyt ápoltak, itt láthatjuk például Sean Beant, a Trónok harca szereplőjét, amint a 2018-as Virgin TV British Academy Television díjátadón egy hatalmas Taittinger palackot ír alá:

(Kép: Glass of Bubbly)

 

Itt pedig Rami Malek öntözi boldogan a Piper Heidsieck Rare pezsgőt a 2018-as Oscar gálán (melynek polci ára 55-60 ezer forint között mozog)

(Kép: Kevork Djansezian/Getty Images)

 

Ezen a képen pedig Lady Gaga örül a Golden Globe díjátadón, szintén tavaly, kezében pedig mi más lehetne, mint Moët?

(Kép: tipsydiaries.com)

 

Forrás: The Drinks Business