VinCE Magazin

Ősz eleji újdonságok



Áprilisi számunkban írtunk Puglia egyik legnagyobb szövetkezetéről, a San Marzanóról, mely 1200 szőlőtermelő munkáját koordinálja, és a piaci igényekre figyelve korszerű, de a termőhely sajátosságait tükröző borokat készít. A VinCE Magazin szeptemberi újdonságai közül a hónap bora lett a szövetkezet 2018-as EDDA fehér házasítása: minerális és csonthéjas gyümölcsökre emlékeztető, jó komplexitású illat, acélos szerkezetű, enyhén, de izgalmasan fanyar, magas, ropogós savtartalommal bíró, finom, frissítő bor. Kóstoltuk a Koch Csaba villányi pincészetének, a Csanád Cuvée-nek új, 2015-ös évjáratát, az Etyeki Kúria főborásza, Mérész Sándor vadélesztővel készült limitált palackszámú 2018-as Sauvignon Blanc tételét és számos izgalmas bort.

 

A VinCE Magazin tesztjei online is böngészhetők:

Comments are closed.