VinCE Magazin

A vörös szőnyeg pezsgőjeA Golden Globe díjátadó hivatalos pezsgőszállítójaként az idei eseményen is (immár 29. alkalommal) a Moët & Chandon gondoskodott arról, hogy Hollywood sztárjai méltóképp koccinthassanak.

A kulisszák mögött a Golden Globe-díjas rendezők és a díjazottak – köztük Brad Pitt, Sam Mendes, Quentin Tarantino, Ellen DeGeneres, Laura Dern, Patricia Arquette, Renée Zellweger, Stellan Skarsgard, Sofia Vergara és Matt Bomer – mind Moët champagne-nyal ünnepeltek.

Egy jó cél érdekében

A francia champagne-ház népszerű jótékonysági kezdeményezése, a „Toast for a Cause” 11. évfordulója alkalmából több mint 1500 palack Moët Mini-t szolgáltak fel a vörös szőnyegen. Hírességek, köztük Scarlett Johansson, a ház barátja, valamint Olivia Coleman, Helen Mirren, Charlize Theron, Pierce Brosnan,  Adam Driver és még sokan mások emeltek a magasba egy Moët Mini-t. Ezzel a gesztussal a sztárok az általuk preferált jótékonysági szervezetet támogatják, a Moët & Chandon ugyanis minden minipalack után adományt ajánl fel a résztvevők nevében.

Ennek eredményeként a pezsgőház többek közt olyan jótékonysági szervezeteknek adományozott, mint a Solar Responders, egy Scarlett Johansson által támogatott szervezet, amelynek feladata, hogy megújuló energiaforrást biztosítson a készenléti egységek számára, amelyek így sokkal hatékonyabban menthetnek életeket vészhelyzetekben. Olivia Coleman támogatásával a River Phoenix Alapítvány, a Helen Mirren által kiválasztott Meals on wheels Australia, vagy a Winnie Harlow által támogatott Me to We szintén a kiválasztott szervezetek között volt.

Az este folyamán a francia champagne-ház olyan hírességeket is megvendégelt, mint Jennifer Lopez, Robert De Niro, Martin Scorsese vagy Eddie Murphy. A gálaesten két kiváló pezsgőt, a Rosé Impérialt és az évjáratos Grand Vintage 2009-et magnum palackból szolgálták fel, illetve bemutatásra került a 77. Golden Globe Díjátadó hivatalos koktélja a „The Moët Golden Hour”, melyet idén az elismert LaQuan Smith fashion designer készített el.

The Moët Golden Hour by LaQuan Smith – egy elegáns, még otthon is könnyen elkészíthető ital, amelyet a nagy estéket megelőző varázslatos pillanatok inspiráltak:

  • 4,5 cl Moët & Chandon Impérial
  • 2,5 cl Belvedere Pink Grapefruit vodka
  • 3 cl friss ananászlé
  • 1 cl cukorszirup

Egy jéggel töltött shakerbe töltsünk vodkát, ananászlevet és cukorszirupot. Felrázás után öntsük egy kupépohárba, majd koronázzuk meg a Moët & Chandon Impériallal. Díszítsük füstölt sóval megszórt ananász szelettel.

 

Comments are closed.