Nos, ez az a mondat, amelyet mostanában leginkább csak a velünk egy háztartásban élők számára tudunk feltenni, azonban ha kicsit körbenézünk, a piacon sorra jelennek meg az izgalmas, korszakalkotó kütyük, köztük pedig akár olyat is lehet találni, aminek elég odaszólni: Kérek egy pohár bort!

Továbbra is a maradj otthon szemléletmódban gondolkozva, érdemes otthonra is beszerezni praktikus, boros tárolóeszközt. Ugyan valószínűleg az utóbbi időben gyorsabban elfogy egy palack bor otthon is, azonban mit tegyünk, ha egyikünk vörösbor, a másikunk pedig fehérbor után nyúl szívesebben és nem így nem fogy el az egész üveg egy nap alatt? A Kickstarteren körbenézve természetesen erre a problémára és még sok másikra is – ezeket az  áprilisi lapszámunkban szedtük össze részletesebben – találunk megoldást. Ha pedig úgy érezzük, hogy mi ezeknél is többre vágyunk, akkor még mindig adott a lehetőség, hogy az otthon töltött unalmas órákat megtöltsük egy kis kreativitással és mi magunk fejlesszünk ki egy nélkülözhetet(lennek látszó) boros vagy egyéb eszközt.

Korszakalkotó technikai újdonságnak ígérkezik az Albicchiere boradagoló rendszere. Speciális minőségmegőrző tárolózacskóinak köszönhetően a felbontott bort akár 90 napon át élvezhetjük, ráadásul a kinyitott „palackok” számának csak a fantáziánk szab határt. A készülékhez applikáció is tartozik, amely segítségével értékelhetünk, vagy akár rendelést is leadhatunk egy újabb üvegre. Az Albicchiere, vagy röviden csak Albi hangvezérléssel is működik, így elegendő csupán szólni neki: „Albi, kérek egy pohárt bort!”